Netherlands       Inloggen  /   Account aanmaken
Valuta:
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Uw privacy is belangrijk voor ons. Voor een betere bescherming van uw privacy bieden wij deze mededeling waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die je kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

De informatie die wij verzamelen:
Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op de Going Gear website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, maak verzoeken en register om materialen te ontvangen. De soorten persoonlijke informatie verzameld op deze pagina's zijn: naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard / betaalkaart informatie, etc.
Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en willen dat het rechtstreeks naar de ontvanger, moet u de informatie voor de ontvanger in te dienen. In dit geval, de aard van de verzamelde persoonlijke gegevens zijn: Naam, adres, telefoonnummer, enz.)

The Way We gebruiken informatie:
We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor die bestelling te voltooien. We gebruiken deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.
We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en te bevestigen levering. We gebruiken deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.
Wij gebruiken terugkeer e-mailadressen naar het e we ontvangen te beantwoorden. Deze adressen worden niet gebruikt voor andere doeleinden gebruikt en worden niet gedeeld met externe partijen.
We gebruiken het e-mailadres dat u opgeeft bij het aanmelden voor een account of het invullen van een bestelling contact met u opnemen over de status van de bestelling. We hebben uw e-mailadres delen met derden, tenzij u specifiek verzoek dat we dat doen.
We maken gebruik van de door u opgegeven emailadres voor onze nieuwsbrieven als u ervoor kiest aan te melden voor de nieuwsbrief van. U kunt afmelden van de nieuwsbrief te allen tijde via de link onderaan elke nieuwsbrief. Wij haten spam net zoveel als jij en snel te eren geen "geen contact" aanvragen.

Onze inzet voor Data Security:
Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Onze inzet voor Child Privacy:
Het beschermen van de privacy van de zeer jonge is bijzonder belangrijk. Om die reden hebben we nooit informatie verzamelen of op onze website uit die we eigenlijk weten dat ze onder de 13 jaar te handhaven, en geen enkel deel van onze website is gestructureerd om iedereen aan te trekken onder de 13 jaar.

Hoe kunt u inzage en correctie van uw informatie:
U kunt toegang tot al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en te handhaven door in te loggen op uw account via de link Mijn account in de rechterbovenhoek van elke pagina. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen.

Hoe kunt u contact met ons op:
Mocht u nog andere vragen of opmerkingen over deze privacy-beleid, neem dan contact met ons op via de contact link onderaan elke pagina.
Copyright © 2020 www.itpinstitute.com. Powered by Goedkope Loopschoenen Online
Uw ipadres is: 3.230.76.196     adidas zx flux dames , asics hardloopschoenen , new balance sale , nike heren sneakers , skechers schoenen